dVilsprint | Despre noi
221
page,page-id-221,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive
 

Cine suntem

La inceput a fost DvilsDesign. Am plecat de la grafica si webdesign in anul 2008 si, pentru ca ne-am dorit sa ne facem prima linie vestimentara care sa cuprinda tricouri cu design-urile noastre, am lansat la sfarsitul anului 2009 DvilsPrint – un serviciu pentru personalizare de textile folosind in special print digital.
Am initiat acest proiect pentru ca nu gaseam ceea ce ne doream si pentru ca nu am gasit partenerii potriviti pentru proiectele noastre.
Ne-am achizitionat primul echipament in 2009. Am ajuns astazi la 3 imprimante de print digital.
Ceea ce ne-am dorit pentru noi am inceput sa realizam si pentru clientii nostri actuali, intelegandu-le dorintele si pretentiile de calitate pe care si noi le-am avut initial. Am devenit pe parcursul anilor cel mai de incredere partener de business pentru brand-uri cunoscute pe care le-am sustinut si carora le-am acordat toata increderea si sustinerea noastra.
Am inceput sa oferim servicii complete de personalizare de tricouri si alte materiale textile pentru magazine online, design-eri vestimentari, clienti directi si agentii de publicitate si avem in momentul de fata multi clienti multumiti si colaborari de lunga durata.
Am incheiat numeroase parteneriate cu agentii de publicitate si importatori de textile. Am devenit la randul nostru importatori de textile ale unor brand-uri renumite si ne-am marit pe parcurs gama de servicii pe care le putem oferi.
Suntem in prezent compania cu cea mai mare capacitate de productie din Bucuresti si importatori directi pentru Continental Clothing UK si Stanley Stella Belgia, doi mari producatori de textile premium precum si ale brand-ului Roly din Spania.

Update 2016

Anul 2015 a fost unul exceptional pentru noi si incepand de anul acesta, oferim servicii in plus. Ceea ce nu puteam face cu mana noastra, acum putem si suntem foarte mandri de asta. Planurile noastre au devenit realitate. Ne-am extins si ca echipa, si ca servicii, si ni s-au alaturat mai multi prieteni la cafea.
Avem serigrafie pe baza de apa in-house, facem print digital pe 4 echipamente, avem print din rola pentru stickere (ca doar e la moda) si aducem in continuare cele mai cool brand-uri de textile premium.
Daca nu ai fost pana acum pe la noi, te invitam in oaza noastra de verdeata sa ne cunosti.

Ce ne dorim pe viitor

Am fost si inca suntem o companie tanara si dornica de afirmare. Ne-am dorit sa ne dezvoltam si sa cream o baza de clienti multumiti de serviciile noastre pentru care sa merite sa investim in viitor.
Am reusit! Si pentru aceasta, le multumim clientilor nostri ca ne-au acordat increderea si recomandarile lor si am reusit impreuna sa construim, sa ne crestem valoarea, sa ne extindem.
Ne dorim sa fim mai buni si vom fi. Ne dorim sa fim partenerul tau de incredere si vom fi pentru ca avem ambitie si devotament.
Nu am fi unde suntem fara clientii nostri. Pentru aceasta, am depus eforturi considerabile si efectele sunt vizibile. Incercam in permanenta sa fim cat mai aproape de cerintele clientilor nostri si de aceea ne implicam activ in buna derulare a proiectelor venind in permanenta in intampinarea lor cu idei, propuneri si suport.
Ne marim echipa cu oameni care sa inteleaga oamenii si care sa faca ceea ce fac cu aceeasi pasiune ca si cei care au fondat Dvils la inceput.