Personalizare textile – print digital direct pe suport textil.

s1

Ideal pentru personalizari de textile in tiraje mici si medii, printul digital este una dintre metodele de personalizare cele mai cautate in acest moment de catre multi creatori de moda pentru finetea printului.

Datorita senzatiei placute pe care o da printul pe material, din ce in ce mai multi clienti prefera aceasta metoda de print, inclusiv la comenzile foarte mari, deoarece cerneala intra in tesatura si nu lasa nicio pelicula pe suprafata materialului, facandu-l placut la atingere.

In cazul textilelor care trebuiesc personalizate cu baza de alb (tricouri colorate), cerneala are un usor aspect cauciucat, dar placut la atingere, fiind foarte fin si confortabil.

Puteti printa orice imagine, in oricate culori si in orice tiraj, fara costuri suplimentare. Este la fel de rentabil la cantitati mari (pe tricouri personalizate fara baza de alb) precum serigrafia.

Printul digital se realizeaza pe orice material textil cu un continut de cel putin 50% fibra naturala (bumbac, in, canepa, vascoza etc.).

Personalizam tricouri simple si polo, camasi, hanorace, pungi din material textil sau orice alt material textil in functie de cerinte.

In functie de calitatea materialului si spalatul corespunzator rezistenta printului este una de durata si nu veti regreta alegera acestei metode de personalizare pentru tricourile dvs.

Personalizare textile prin serigrafie.

Serigrafia presupune personalizarea materialelor cu suprafete plane sau cu o raza de curbura mare, folosind site special realizate prin care trece vopseaua. Acest procedeu de personalizare este rentabil la cantitati mari si foarte mari, datorita costurilor ridicate ale realizarii sitelor.

Cele mai fine site care se pot realiza pot scoate o calitate de imprimare de maximum 300 dpi. Rezultatul este unul bun, dar este departe de calitatea imprimarii digitale, care poate ajunge la 1440dpi sau mai mult. Se pot imprima policromii, rezultate prin suprapunere de culori pentru grafici care nu sunt foarte detaliate sau imagini monocrome.

Ca metoda de personalizare, serigrafia este una dintre cele mai rezistente in timp.

Transferul de serigrafie este in special folosit pentru elemente grafice mici, care la serigrafie directa ar fi insemnat pierdere pretioasa de timp pentru asezarea materialului.

Transferul de serigrafie este practic o serigrafie trasa pe o hartie speciala ce se pune aplica ulterior la presa termica.

Este ideala pentru aplicarea de logo-uri mici sau etichete de marimi.

s2

Personalizare textile print termotransfer.

s3

Transferul termic (sau colantul) este poate cea mai rezistenta metoda de personalizare pentru tricouri. Aplicarea corecta si un colant de calitate va asigura o rezistenta foarte mare in timp. Nu se dezlipeste si nu se decoloreaza in timp. Foliile de transfer termic sunt taiate la cutter dupa o grafica vectoriala, apoi aplicate pe tricou la o anumita temperatura.

Acest procedeu este ideal pentru personalizarea cu grafici simple, fara foarte multe detalii, pe aproape orice tip de material.

Foliile sunt disponibile intr-o mare varietate de culori si texturi (mate, lucioase, transparente, glitter, reflectorizate, catifea, 3D si altele), precum si printate digital.

Pentru un rezultat de exceptie folosim numai folii SISER.

Oricare dintre serviciile de mai sus poate fi cel potrivit pentru proiectul tau.Fa-ti curaj!