SERVICII

Personalizări de excepție

Cine a afirmat că un tricou este doar un simplu articol vestimentar sau că un pix nu este mai mult decât un banal instrument de scris? Creativitatea și inspirația pot transforma un obiect simplu într-unul de valoare.

În atelierul nostru, fiecare proiect este o oportunitate de a demonstra pasiunea și dedicarea noastră pentru excelență, indiferent de complexitatea sau valoarea sa. Tratăm fiecare personalizare de obiect, fie el accesibil sau de lux, un tricou premium sau unul adaptat bugetului tău, cu aceeași importanță. Ne implicăm profund în procesul de creație și utilizăm cele mai bune setări pentru a asigura că rezultatul final nu doar că îndeplinește, dar depășește așteptările. Calitatea nu este niciodată compromisă, reflectând angajamentul nostru neclintit pentru a oferi cele mai bune produse personalizate posibile.

Inainte

Dupa

Drag

Print digital DTG

Ideal pentru personalizări de textile în tiraje mici și medii, printul digital este una dintre cele mai moderne metode de personalizare. Folosind cele mai performante tehnologii de print se pot obține imprimeuri impresionante și este soluția optimă pentru producția de serie mică sau pentru Print on Demand. DTG este print digital direct pe material textil, special pentru policromii, design-uri complexe, multicolore, cu grad ridicat de detaliu.

Vreau să știu mai multe
Print DTF

Print DTF

Se pot personaliza DTF foarte multe produse textile și chiar și obiecte promoționale, înlocuind cu succes transferul de serigrafie, mai ales la cantități mici și medii, în costuri optime. Relativ recent apărută ca metodă de personalizare, printul digital pe film este o metodă revoluționară de personalizare, care înlocuiește cu succes alte metode mai restrictive și oferă multiple avantaje la cantități mici.

Vreau să știu mai multe

Broderie

Broderia este o artă. Chiar dacă în zilele noastre nu se mai realizează manual și există echipamente care pot reproduce lucrări impresionante, un rezultat de excepție încă este influențat de talentul operatorului mașinii de cusut. Utilizarea broderiei în personalizarea obiectelor vestimentare sau a accesoriilor nu doar că sporește estetica acestora, dar le și conferă o notă distinctivă de autenticitate și rafinament.

Vreau să știu mai multe

Serigrafie

Serigrafia încă este cea mai folosită metodă de personalizare, datorită costurilor mici de producție cât și pentru vibranța și opacitatea culorilor pe orice tip de material. Folosită pe scară largă pentru o multitudine de produse textile de bumbac și combinații, dar și pe o varietate de alte produse confecționate din alte materiale (poliester, nylon, plastic, hârtie, sticlă), serigrafia este cea mai cunoscută metodă de personalizare, eficientă la cantități medii și mari.

Vreau să știu mai multe

Sublimare

O metodă impresionantă de print exclusiv pe material sintetic, ideală pentru creatorii de modă, designeri, artiști și nu numai. Se pot personaliza prin sublimare exclusiv produsele destinate acestui tip de imprimare. Avantajul unic al acestei tehnici este rezistența și posibilitatea imprimării multicolore ce garantează 100% fidelitatea imaginii. Se pot realiza lucrări full color pe diverse obiecte (căni, termosuri, agende, fețe de pernă etc) sau metraje pentru tricouri, șepci, rucsacuri, portofele și altele.

Vreau să știu mai multe
Termotransfer

Termotransfer

Transferul termic al foliilor este una dintre cele mai rezistente metode de personalizare. Folosind numai folii de calitate, rezultatul este unul de excepție. Termotransferul este o metodă de personalizare pentru diverse tipuri de accesorii și aproape orice produs textil. Având texturi de efect (mate, lucioase, transparente, holografice, catifea, glitter, cauciucate, 3D), se pot obține personalizări speciale, foarte rezistente. Se pot personaliza textile, șepci, genți, veste și echipamente de lucru, echipamente sportive, umbrele și multe altele.

Vreau să știu mai multe

Gravură laser

Serviciul nostru de gravură laser pe obiecte promoționale deschide un univers de posibilități în personalizarea cadourilor și accesoriilor. Fie că este vorba de lemn, sticlă, metal sau piele, tehnologia laser avansată ne permite să oferim o varietate mare de obiecte personalizabile, de la trofee elegante și plăcuțe comemorative, la instrumente de scris sofisticate și accesorii de birou. Calitatea și durabilitatea gravurii laser asigură că fiecare produs nu doar că va arăta impecabil, dar va rezista în timp, păstrând același aspect premium.

Vreau să știu mai multe

Print UV

Tehnologia de print UV deschide porțile către o lume vastă de posibilități creative, permițând personalizarea unei game largi de produse, de la pixuri și termosuri, până la agende și obiecte de decor. Această metodă se distinge prin capacitatea sa de a aplica imagini viu colorate pe o varietate impresionantă de materiale, transformând obiecte obișnuite în piese unice de artă.

Vreau să știu mai multe