Print On Demand

Print On Demand

Print on Demand (PoD) este o metodă de producție la cerere, care permite imprimarea personalizată a produselor numai atunci când există o cerere specifică, eliminând astfel necesitatea stocurilor extinse și riscul de a avea produse nevândute. Acest proces se bazează pe utilizarea tehnologiilor digitale de imprimare pentru a oferi o gamă variată de produse personalizate, de la îmbrăcăminte până la obiecte promoționale și articole de papetărie.
Ne mândrim cu diversitatea tehnologiilor de personalizare disponibile în atelierul nostru. Dispunem de echipamente performante, care ne permit să executăm o gamă largă de metode de imprimare, inclusiv DTF, imprimare directă pe textile (DTG), gravură sau imprimare UV. Această diversitate tehnologică ne oferă posibilitatea să răspundem cu eficiență și precizie nevoilor tale variate, realizând obiecte și produse unice, adaptate cerințelor specifice fiecărui proiect.

Magazine online

Pachete administrare

Chiar dacă nu utilizăm un sistem complet automatizat, am dezvoltat o metodă unică pentru administrarea proiectelor de print on demand, care este personalizată în funcție de cerințele și bugetul specific al fiecărui client. În funcție de cât de mult dorește clientul să se implice și să controleze procesul, punem la dispoziție opțiuni variate de servicii, de la administrare, gestionare și producție integral externalizate, până la un model de colaborare cu gestionare comuna, în etape foarte clare și ușor de urmărit.

1.0 - BASIC

Parteneriatul nostru facilitează administrarea eficientă a magazinului tau online.

 • În cazul în care preferi să supraveghezi personal activitățile magazinului tău, îți oferim posibilitatea de a ne delega doar producția. Acest lucru se poate realiza confortabil de acasă. Noi vom prelua exclusiv responsabilitatea producției în atelierul nostru.
 • Te vei ocupa de organizarea comenzilor folosind un fișier Excel accesibil în Dropbox și de expedierea documentelor de transport necesare.
 • Expedierea produselor se va efectua prin intermediul curierului ales de tine.
 • Asigurăm toate fazele de producție, personalizare, etichetare și pregătire pentru livrare.
 • Beneficiezi de consultanță de specialitate în alegerea materialelor și tehnicilor de personalizare, fără costuri adiționale.
 • Îți sugerăm noi produse pentru extinderea ofertei tale.
  La sfârșitul lunii, te vei ocupa de facturarea produselor vândute și de plata serviciilor noastre.

Pachetul este GRATUIT, cu opțiunea pentru un sistem de gestiune semi-externalizată, personalizat în funcție de specificul proiectului tău.

Termenul mediu pentru producția la cerere este de 3-5 zile lucrătoare, excluzând timpul de livrare.

2.0 - DIAMOND

Un pachet integral pentru magazinul tău online.

Dacă ești hotărât să te concentrezi doar pe partea de marketing și creativitate sau nu ai resursele necesare pentru gestionarea completă a magazinului, pachetul Diamond e soluția perfectă. Încurajăm construirea unei identități unice de brand, fără a oferi un marketplace propriu, recomandându-ți să îți dezvolți magazinul online pe o platformă personalizabilă și accesibilă.

 • Acesta cuprinde managementul complet și administrarea magazinului, vânzările, procesul de producție și expedierea produselor direct către consumatori, servicii oferite de DvilsPrint direct din platforma ta online.
 • Ne vei permite accesul la site pentru administrarea comenzilor, actualizarea statuturilor, comunicarea cu clienții, generarea documentelor fiscale și de transport, și ajustarea comenzilor.
 • Ne ocupăm de furnizarea produselor, serviciile de personalizare, etichetarea, ambalarea și pregătirea pentru expediție.
 • Facem livrări locale prin Fan Courier și internaționale prin DHL sau UPS exclusiv în Europa
 • Acceptăm plăți prin ramburs sau card.
 • Oferim serviciul de relații cu clienții exclusiv pe mail.
 • Gestionăm retururile și lunar îți transferăm profitul.
 • Primești consultanță de specialitate pentru alegerea materialelor și a metodelor de personalizare, împreună cu sugestii de noi produse pentru extinderea gamei.
 • Asigurăm un stoc constant de produse pentru producție.

COST PACHET: 20% din venituri (TVA inclus)

* Acest procent nu include costurile produselor, cheltuielile de expediere, retururi, costurile de depozitare sau alte servicii adiționale;

Termenul standard de producție la cerere: 3-5 zile lucrătoare, fără perioada de tranzit a curierului.

Produse si servicii POD

Branding minimalist

Stil subtil, elegant, modern și memorabil cu personalizari de mici dimensiuni folosind DTF sau BRODERIE.

Personalizari mici cu impact mare

Detalii care fac diferenta. Transforma ordinarul in extraordinar!

Etichetare interioara

Adauga-ti brandul pe orice produs

Etichete carton

Pe langa etichetarea direct pe produs, poti opta pentru etichetarea cu tag-uri de carton, un prilej excelent sa transmiti si un mesaj sau un cod de reducere pentru viitoarele comenzi.