CINE SUNTEM

MUNCA NASCUTA DIN PASIUNE

Când am lansat DvilsPrint, eram tineri la început de drum cu dorințe și aspirații mari. Visam un brand vestimentar propriu de calitate superioară, tricouri imprimate folosind noua tehnologie de print digital, însă ne-am lovit de multă incompetență și lipsă de interes în a obține un produs conform cerințelor noastre la acel moment. Atunci am creat DvilsPrint, un atelier specializat pe servicii de imprimare textile și ne-am propus să oferim pe piața din România ceva diferit: să devenim foarte buni în ceea ce facem și să fim recomandați pentru calitatea serviciilor oferite.

Iată-ne aici, 13 ani mai târziu, cu cea mai mare capacitate de producție pe print digital DTG din România, oferind servicii variate (serigrafie, termotransfer, print DTG, DTF, sublimare la rolă, producție la cerere / print on demand, dropshipping, stickere, personalizare de obiecte și import de produse promoționale, gestionare magazine online de la producție până la livrare) și totodată cel mai mare importator de textile premium Stanley/Stella din România, cu un atelier generos ca mărime și stocuri constante de tricouri premium.

DRAGOMIR IONUT - FOUNDER

PROFESIONALISM SI COMPETENTA

Ca manager în producție trebuie să știi tot. Să știi ce să recomanzi, de ce și pentru cine. Să fii în permanență documentat, la zi cu noile tehnologii și să pui în practică ceea ce vrei să recomanzi clientului inainte de prima întâlnire. Să testezi totul pentru a înțelege cum și dacă funcționează, în ce situații este potrivită soluția și unde nu. La orice întrebare să ai un raspuns prompt, valid, documentat. Aceste idei stau la baza mea ca bun profesionist în acest domeniu. Să știi să explici, să argumentezi, să sfătuiești obiectiv, sincer și cu intenția de a cultiva o relație bazată pe încredere, profesionalism și devotament cu clientul tău.

Să cunoști echipamentele, materialele, tehnicile, metodele optime pentru fiecare proiect, să recomanzi calitate și la cantitate, să sfătuiești și să îndrumi clientul spre alegerea metodelor de producție și a produselor sustenabile (textile bumbac organic, materiale reciclate, cerneluri ecologice, ambalaje eco-friendly).

DRAGOMIR VALENTINA - Co. FOUNDER

DVILSPRINT - CEL MAI MARE ATELIER DE PRODUCTIE ON DEMAND

Pentru a răspunde prompt cerințelor clienților noștri și pentru a susține cererile în creștere pentru producția on demand, în 2023 am investit masiv în linia noastră de producție, putând oferi astăzi:

Capacitate de producție

Putem personaliza zilnic pana la

*800 printuri pe zi, pe textile colorate
*1200 printuri pe zi, pe textile albe
*calculat la dimensiune A4

Peste 13 ani de experiență

Dvilsprint împlinește 13 ani în 2023. 13 ani de cand oferim servicii de calitate pe piața din Romania, cu implicare, pasiune și devotament, având astăzi o capacitate impresionantă de producție, tehnologii performante de print și planuri mărețe de dezvoltare.

Stanley Stella Official Dealer

Anul 2020 vine cu prima realizare importantă în ceea ce privește parteneriatul nostru cu Stanley/Stella Belgia: aceea de a fi, oficial, cel mai mare importator și distribuitor S&S din România, cu cele mai mari stocuri și rulaje constante de marfă.

Consultanță. Profesionalism

Ne documentăm continuu pentru perfecționarea serviciilor noastre, pentru ca tu să fii bine informat și consiliat, atât în alegerea metodelor de imprimare, cât și a celor mai bune materiale textile. Împreună alegem varianta optimă pentru proiectul tău, complet personalizată, în bugetul tău și adaptat dorințelor tale.

Tehnologie si Dezvoltare

Investim masiv în îmbunătățirea și perfecționarea serviciilor noastre. Retehnologizăm și investim în echipamente performante de ultimă generație, pentru obținerea celui mai bun print. Acordăm o mare importanță dezvoltării și diversificării serviciilor complementare precum și instruirii și perfecționării membrilor echipei.

Devotament si Pasiune

Înainte de a fi o meserie, Dvilsprint este pură pasiune și dorință de a reuși prin a fi cel mai bun. Din devotament se naște dorința de performanță, criteriu ce stă la baza reușitelor si fidelității clienților noștri.
Echipa noastră este formată din oameni implicaț, devotați meseriei și care împreună clădesc Dvilsprint de mâine.