SUBLIMARE IN CULORI NEON

Imprimare durabila pe material sintetic

SUBLIMARE IN CULORI VIBRANTE

CULORI NEON
TEHNIC VORBIND
CE ESTE SUBLIMAREA?

Sublimarea este un fenomen endotermic (cu absorbtie de caldura) prin care cerneala trece din stare solida direct in stare gazoasa, fara a mai trece prin stare lichida.
Cerneala de sublimare se imprima initial pe o coala speciala. Pentru a transfera aceasta cerneala pe material este nevoie de un echipament care degaja caldura (presa termica sau calandru).

CE PRODUSE POTI FACE PE SUBLIMARE

Tricouri, hanorace, bluze, costume de baie, rochii de ocazie, esarfe, prosoape de plaja, articole sportive (treninguri, colanti, bustiere, hanorace, tricouri etc.), metraj pentru perdele, draperii, fete de masa, perne decorative, tapiterii, cani, farfurii, pahare (speciale pentru sublimare).
Diverse accesorii: mouse pads, genti, sacose.

CALITATE GARANTATA EPSON
CULORI SI REZISTENTA

Sublimarea ofera posibilitati grafice nelimitate. Se pot imprima imagini complexe cu o fidelitate a detaliilor si o vibranta a culorilor impresionante. Rezistenta printului este una exceptionala, atata timp cat materialul pe care se imprima respecta cerintele de compozitie si calitate necesare acestui tip de imprimare.

Imprimeul are respirabilitate mare. Este foarte elastic si rezistent de spalare si uzura, folosindu-se cu succes in industria sportiva (colanti, bustiere, trening-uri, echipamente sportive) si nu numai.

INTREBARI FRECVENTE

Pentru imprimarea din rola, materialul trebuie sa fie 100% polyester alb, intrucat acesta se printeaza total in culorile dorite, inclusiv fonta plina de culoare.

Produsele promotionale sublimabile (cani, genti, sepci etc) trebuie sa aiba suprafata imprimabila alba si confectionata din material special pentru sublimare.

Printam de la minimum 1 metru liniar pe metraj, insa comenzile sub 5 metri liniari sunt considerate comenzi mici si costul de productie este mai mare.

Pentru a obtine o oferta, va rugam sa transmiteti o cerere insotita de informatii legate de metrajul dorit precum si grafica pe care doriti sa o imprimati la contact@dvilsprint.ro.

Va rugam sa tineti cont ca materialul trebuie sa fie alb si 100% polyester.

Sunt anumite produse promotionale care se pot imprima la bucata, in special cele destinate productiei on demand (de exemplu canile). Pentru alte produse promotionale, care nu sunt produse de stoc si necesita import pe comanda, comenzile minime pot varia.
Totodata, marimea unei comenzi influienteaza si pretul final. Intotdeauna productia la bucata este mai scumpa decat cea de serie.

Tinem stocuri permanente de material special pentru sublimare pentru anumite tipuri de produse.

Avem stoc intern de material pentru tricouri casual, tricouri sport, echipamente sportive, bluze si hanorace.
La cerere, putem importa si alte tipuri de materiale, insa metrajul minim impus per comanda variaza de la un producator la altul si poate fi de ordinul metrilor, zecilor sau sutelor de metri liniari sau patrati.

De la concept pana la produsul final, hainele full print presupun parcurgerea mai multor pasi. De la crearea digitala a tiparului si imprimarea materialului pana la croit si cusut produsul final, se parcurg pasi care necesita timp si investitie financiara. Din acest motiv, realizarea hainelor full print nu este eficienta la bucata on demand, pentru ca pretul final de productie creste simtitor si timpul de productie este lung (cca doua saptamani pentru un produs).
Pe de alta parte, se pot realiza stocuri mici pentru a facilita accesul rapid la stoc si livrarea rapida catre clientul final. Acest stoc implica o investitie din partea clientului si un risc asumat, existant sansa ca produsele sa nu se vanda sau sa se vanda mai lent si recuperarea investitiei sa ia timp.

In functie de stocul minim realizat, pretul de productie scade pentru ca se economiseste in primul rand timp, serviciul de print se calculeaza la metraj, serviciile de croitorie sunt mai ieftine, costurile suplimentare pentru manipulare si transportul produselor in si din atelierele specializate se impart pe intreaga comanda.

Pentru calcularea unui cost de productie va rugam sa ne transmiteti cererea dvs. de oferta pe contact@dvilsprint.ro insotita de detalii despre produsele pe care doriti sa le realizati, tipar (daca aveti), numarul de produse per comanda si grafica.

CERE OFERTA

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.