Imprimare obiecte promotionale
print digital obiecte
PRINT UV

Cea mai versatila metoda de personalizare pentru obiecte. Putem personaliza o gama larga de obiecte promoționale (pixuri, brichete, usb-uri, brelocuri, carcase de telefon, agende, cani si termosuri etc), la o rezoluție de calitate superioara și fără limitări de tiraj sau la numărului de culori utilizate.

pret mic, cantitati mari
Tampografie

Una dintre cele mai vechi metode de personalizare, folosita cu precadere la tirajele mari si foarte mari, pe designuri simple la una- doua culori liniare, pentru cele mai mici costuri de productie, pe o mare varietate de produse si materiale.

eleganta si rezistenta
GRAVURA LASER

Gravura laser este cea mai rezistenta metoda de personalizare, folosita pe metal, sticla, lemn, piatra si piele, dar si pe cateva materiale plastice. Gravura laser atrage prin eleganta si durabilitate, produsele obtinute fiind speciale.

OBIECTE SI METRAJ
sublimare

Se pot personaliza prin sublimare exclusiv produsele destinate acestui tip de imprimare. Avantajul unic al acestei tehnici este rezistenta si posibilitatea imprimarii multicolore ce garanteaza 100% fidelitatea imaginii. Se pot realiza lucrari full color pe diverse obiecte (cani, termosuri, agende, fete de perna etc) sau metraje pentru tricouri, sepci, rucsacuri, portofele si altele.

productie de serie
SERIGRAFIE / TRANSFER

Folosita pe scara larga pentru o multitudine de produse textile de bumbac si combinatii, dar si pe o varietate de alte produse confectionate din alte materiale (poliester, nylon, plastic, hartie, sticla), serigrafia este cea mai cunoscuta metoda de personalizare, eficienta la cantitati medii si mari.

BRANDING ELEGANT
BRODERIE

Broderia este o arta. Chiar daca in zilele noastre nu se mai face manual si exista echipamente care pot realiza lucrari impresionante, un rezultat de exceptie inca este influientat de talentul operatorului masinii de cusut. Broderia creste valoarea produsului si confera un aspect elegant ce denota calitate. Se poate realiza pe haine, prosoape, piele, accesorii, obiecte decorative si de arta, lenjerii, tablouri etc.

FOLII CUTTERATE SAU IMPRIMATE DIGITAL
folii pentru transfer termic

Termotransferul este o metoda de personalizare pentru diverse tipuri de accesorii si aproape orice produs textil. Avand texturi de efect (mate, lucioase, transparente, holografic, catifea, glitter, cauciucat, 3d), se pot obtine personalizari speciale, foarte rezistente. Se pot personaliza textile, sepci, genti, veste si echipamente de lucru, echipamente sportive, umbrele si multe altele.

policromii pentru cantitati mici si medii
dtg si dtf

Se pot personaliza DTF foarte multe produse textile si chiar si obiecte promotionale, inlocuind cu succes transferul de serigrafie, mai ales la cantitati mici si medii, in costuri optime.

DTG este print digital direct pe material textil, special pentru policromii, design-uri complexe, multicolore, cu grad ridicat de detaliu. Se pot imprima textile din fibra naturala si diverse accesorii textile (sacose de panza, fete de perna, sorturi etc.)

cere oferta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.