PRINT ON DEMAND

Productie la cerere
PENTRU BUSINESS FARA GRIJI
PRINT ON DEMAND

Print on Demand sau productia la cerere, este cea mai eficienta metoda de productie, atat pentru un business la inceput de drum cat si pentru cele medii sau mari, care nu isi doresc nici productie in house si nici personal angajat, ci vor sa se focuseze doar pe cresterea brandului si promovarea acestuia.

De la receptionarea comenzii pana la predarea catre firma de curierat, sistemul POD este un sistem externalizat de productie si gestionare, care presupune transmiterea comenzilor plasate in magazinul tau online direct catre atelierul de productie, care se ocupa din acel moment de intregul proces de administrare si gestionare a comenzilor, productie, ambalare si livrare direct la usa clientului final.

Nu ai grija stocurilor de marfa, productiei de la utilaj la consumabil, ambalajelor necesare, angajatilor, contabilitatii si birocratiei, gestiunii de stoc, contracte de curierat/plata cu card/facturare etc. Noi facem totul pentru tine!

Daca ai nevoie de un atelier cu o capacitate mare de productie, servicii de inalta calitate si o gama variata de produse, ai venit la locul potrivit.

CUM FUNCTIONEAZA?

Procesul este unul simplu si se adapteaza fiecarui parteneriat in parte. Tot ce trebuie sa ai la inceput este un magazin online complet functional, integrat cu toate extensiile necesare (facturare, emitere documente de transport, plata cu cardul).

MAGAZINUL TAU

Nu lucram in sistem marketplace. Sustinem identitatea de brand si incurajam realizarea propriului magazin online, pe care il poti preda in administrare catre DvilsPrint sau il gestionam impreuna.

PRODUSELE NOASTRE

Iti punem la dispozitie o gama larga de produse si servicii, de la textile si accesorii pana la diverse obiecte promotionale, impreuna cu servicii de personalizare de inalta calitate.

COMENZILE TALE

Gestionam si administram comenzile direct in magazinul tau sau ne ocupam doar de productie, in functie de tipul de pachet de administrare ales la semnarea contractului.

PRINTAM PENTRU TINE

In timp ce tu te ocupi de creatie si promovarea brandului, noi printam pentru tine fiecare comanda plasata pe shop, respectand cele mai inalte standarde de calitate.

LIVRAM LA CLIENT

Ambalam cu grija si eleganta produsele tale si le predam companiei de curierat direct din atelierul nostru, pentru ca tu sa castigi timp si clientul sa primeasca rapid comanda.

INCASAM PRETUL

Incasam contravaloarea produselor comandate, retinem costurile de productie si decontam profitul obtinut in urma vanzarilor in baza unui raport periodic de vanzari.

AVANTAJELE POD
 • Produci ce se cumpara - Productia se realizeaza la cerere doar la primirea unei comenzi si nu trebuie sa blochezi bani in stocuri;
 • Flexibilitate crescută - te adaptezi rapid la schimbarile cererii de pe piata. In loc sa produci în masă un singur produs sau o gamă limitată de produse, poti oferi o gamă mai largă de opțiuni de personalizare sau variații de produs, în funcție de preferințele clienților;
 • Reducerea riscului financiar - Dacă nu esti sigur că un produs va avea succes pe piață, in loc să investesti într-un stoc mare de produse de la bun inceput, poti începe cu o producție mică și poti crește volumul de producție pe măsură ce cererea crește;
 • Îmbunătățirea sustenabilității - Producția on-demand contribuie la reducerea impactului negativ al producției de masă asupra mediului, prin reducerea emisiilor de carbon și a deșeurilor generate prin supraproductie;
 • Diversitate - Poti folosi intregul catalog de produse personalizabile disponibile in sistem POD in atelierul nostru, catalog care se extinde si se diversifica de la sezon la sezon;
 • Faci totul intr-un singur loc - de la productie la livrare putand astfel sa ai un control asupra proiectului;
 • Poti renunta oricand sau poti schimba directia proiectului, fara pierderi importante;
 • Fara cheltuieli constante - fara angajati, chirii, spatiu de depozitare;


DEZAVANTAJELE POD
 • Costuri mai mari - Producția on demand este mai scumpă decât producția în masă, deoarece este necesară o mai mare flexibilitate în procesul de producție, un timp de procesare mai lung al comenzilor și un control mai strict al calității. Sunt necesare stocuri mari si variate de marfa, alimentate in cantitati mai mici cu frecventa mai mare, la costuri mai mari. Volumul muncii administrative, procesul de productie si complexitatea etapelor necesita resursa umana, drept urmare si comisioane de administrare al intregului proces;
 • Timp de producție mai mare - Fiecare produs este fabricat individual, procesul este mai lent și necesita mai multă manopera si un control atent al calitatii produsului final la fiecare comanda;
 • Limitări de design - Producția on-demand poate fi limitată în ceea ce privește opțiunile de design sau personalizare a produselor, în funcție de manopera si timpul necesar de productie;
 • Goluri de stoc - in productia on demand, toti clientii se folosesc de acelasi stoc de marfa. Consumul este aleatoriu si imprevizibil si desi este controlat constant si realimenteaza continuu, exista riscul unor goluri temporare de stoc, fie din cauza volumului mare de comenzi din acelasi produs, fie din vina producatorului care are la randul sau gol de stoc. Astfel de situatii pot genera intarzieri in livrarea comenzilor;

PE SCURT, CE SERVICII OFERIM ON DEMAND:

DOUA PACHETE DE ADMINISTRARE

Doua tipuri de colaborare in functie de buget si nivelul tau de implicare in proiect. Poti opta pentru admin complet externalizat sau pentru administrare comuna.

STOC VARIAT DE PRODUSE

Iti punem la dispozitie un stoc constant de produse personalizabile on demand (textile, accesorii si obiecte promotionale), pe culori si modele variate, pentru ca tu sa-ti poti construi o colectie intreaga.

PERSONALIZARE

Oferim servicii variate de personalizare: DTG, DTF, Termotransfer, Sublimare pentru productia on demand, dar si servicii pentru productia de serie in cazul in care ai comenzi mai mari.

BRANDING

Realizam etichete de brand, tag-uri de carton, etichete tesute, stickere pentru ambalajele tale, hartie de ambalat personalizata, cutii si diverse ambalaje personalizate la cerere.

AMBALAM RESPONSABIL

Renuntam impreuna la plastic si la supra-ambalarea produselor. Sustinem ambalarea responsabila, folosind pentru coletele tale doar ambalaje reciclate sau reciclabile.

CONSULTANTA

Alegem impreuna cu tine cele mai bune produse pentru afacerea ta, care sa corespunda cerintelor tale de pret si calitate, adaptate nevoilor tale, de la un produs la mii.

LIVRARE

Livram la nivel national oriunde in Romania, prin Cargus si Fan Courier si international (doar in Europa momentan) prin DHL Express.

CERE OFERTA

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.