STICKERE

Print din rola

PRINT & CUT

Îți punem la dispoziție un serviciu de print digital din rolă pentru stickere, folii adezive imprimate pentru uz divers în publicitate si colante printate pentru textile și alte materiale suport. Folosim în procesul de print un echipament Mimaki pentru garanția obținerii celui mai bun print, în culori vibrante și rezistente în timp.

Ești lipsit de inpirație în privința utilității unui sticker? Fie că vorbim de un simplu give away, un produs amuzant și accesibil pentru promovarea brandului, un mic canvas pentru inspirația ta grafică, accesoriu pentru împachetare folosit elegant peste ambalaj, aplicat pe cutii de carton, pe plastic, metal sau sticlă și multe altele, stickerul are din ce în ce mai multe scopuri publicitare.

Tăiem pe contur die cut sau kiss cut, cu o precizie garantată de un echipament profesional Summa, orice formă de sticker, în limita parametrilor de ordin tehnic impuși de grafică sau echipament. Materialele sunt de diverse tipuri și texturi, special create pentru compoziția suportului pe care se aplică.

STICKERE DIE CUT

Stickere taiate pe contur impreuna cu hartia suport

STICKERE KISS CUT

Stickere taiate pe contur fara taierea hartiei suport dupa forma stickerului

STICKERE TRANSFERABILE

Stickere cu goluri de grafica a caror aplicare necesita o folie de transfer

STICKERE COLECTIE

Plase de stickere pe colectii pentru magazinul tau

CERE O OFERTA

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.